Wednesday, March 15, 2017

Splošna navodila za Dron

Predstavitev

Hvala, ker ste izbrali dron Syma. Ta nov RC model so strokovnjaki razvili za unikatno letalsko avanturo. Model je dovolj majhen, da se ga lahko uporablja v notranjih prostorih, hkrati pa je dovolj okreten in zmogljiv, da se ga lahko uporablja zunaj, celo ob šibkem vetru.




Predstavitev

Hvala, ker ste izbrali model V929. Ta nov RC model so strokovnjaki razvili za unikatno letalsko avanturo. Model je dovolj majhen, da se ga lahko uporablja v notranjih prostorih, hkrati pa je dovolj okreten in zmogljiv, da se ga lahko uporablja zunaj, celo ob šibkem vetru.
Opozorilne oznake
Neprimerna uporaba oz. uporaba v nasprotju s temi navodili lahko privede do materialne škode ali telesnih poškodb.




Neprimerna uporaba oz. uporaba v nasprotju s temi navodili lahko ogrozi osebe.




Pod nobenim pogojem ne poskušajte.




Opozorila

Preberite celotna navodila, da se spoznate s funkcijami produkta pred njegovo uporabo. Če se produkt ne uporablja primerno, lahko povzroči materialno škodo ali hude telesne poškodbe.

Ta produkt je namenjen poznavalcem RC hobija. Uporablja naj se s previdnostjo in razumom, način uporabe pa zahteva tudi osnovne mehanične sposobnosti. Če se produkt ne uporablja varno in odgovorno, lahko povzroči poškodbe produkta ali drugo materialno škodo.

Produkt ni primeren za otroke brez nadzora s strani odgovorne odrasle osebe.

Ne poskušajte razstavljati produkta brez odobritve s strani MonsterTronic, prav tako ne dodajajte nekompatibilnih komponent oz. ga ne prilagajajte na tak ali drugačen način. Ta navodila za uporabo vsebujejo nasvete za varnost pri uporabi, delovanje in vzdrževanje. Navodila nujno preberite pred sestavljanjem, povezovanjem in uporabo, saj le tako lahko zagotovite pravilno uporabo produkta brez materialne škode ali resnih telesnih poškodb.

Sledeči pogoji so v uporabi preko celotne literature tega produkta, da se izpostavijo vsa možna tveganja pri njegovi uporabi. Opomba: Če ti postopki niso upoštevani, lahko pride do materialne škode in telesnih poškodb.

Pozor: Če ti postopki niso upoštevani, lahko pride do materialne škode in resnih telesnih poškodb.

Opozorilo: Če ti postopki niso upoštevani, lahko pride do gmotne škode in resnih telesnih poškodb, kot tudi do površinskih poškodb. Opomba: Vsa navodila, garancija in drugi ustrezni dokumenti se lahko spremenijo brez prehodnega obvestila s strani MonsterTronic.

Neprimerno za otroke do 14 let.

Navodila za varnost

POZOR!
Upravljajte model na varnem, stran od drugih ljudi. Ne upravljajte modela v bližini skupine ljudi. Poskrbite za varnostno razdaljo v vse smeri okoli vašega modela, da se izognete trčenju in poškodbam. Ta model se upravlja preko radijskega signala, ki je podvržen raznim motnjam, na katere ni moč vplivati. Te motnje lahko začasno onemogočijo upravljanje modela.


























About Miha

life is not dress rehearsal, it game in its time. I like it a lot sometimes down, most time up. I am enjoying gadget, playing around with kids , mostly outdoor, playing computer games with sons,playing lego, drawning, reading book Zero to One.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment